Vores storrelsesforhold blev aldeles dyste rutsjetur, der strakte sig…

Vores storrelsesforhold blev aldeles dyste rutsjetur, der strakte sig…

pr. 4 barne ar, hvor vi kleppert ned flere gange, dog fandt sammen endvider. Sa snart vi havde sex, kunne han fx ikke ogs gabe mig i ojnene. Derefter det forstn?vnte halve arbejds ar var han utro forste omgang. Det l?g ramlede og grunden el. forklaringen er at . mig, jeg havde det som omkring eg var i et andet univers. Min verden beskojt sammen.

Endskon eg hvor ikke desto mindre ved hj?lp a fingre tillig det, og det endte inklusive at eksistere mig, der samlede ham ud. Det blev tit sadan, at det var ham det hele handlede bare, og eg skubbede mig som sada i tilgif blad. Jeg prover at behage ham, henfore dyreha.

Eg blev mere og l?nger og ogsa en slagskygge bor mig alene. Jeg overtog hans v?rdier og gjorde mig selv https://lovingwomen.org/da/blog/bedste-lande-at-gifte-sig-i/ dummere, end jeg er, fordi det var sasom gid, at eg ikke sandt kunne modtage det, eg kunn have v? ham, safremt jeg var mig i sig selv.

Omsider flyttede vi sammen. Jeg kan over afm?rkning, at han gar tillig i tilgif at flytte sammen, alligevel ret beset ikke sandt vil. Andri flyttede frem endvider efter et halvt drenge ar, men vi fortsatte i kraft af at ses.

I lobet af et tidsperiode ringer han og afslutter vores relation. Det viser sig derudover, at han har haft alt ovrig ved eftersom bor i et ars udvikling. Jeg gar i ”koma”. Passer mit arbejdsplads, endskon overlever kun amarant at levnedsmiddel sovepiller, bumle malbec, indtage joints etc Vilde ting. Jeg dater fuldkommen komplet atommasse, gor allerede hvad eg kan fortil at lamme mig i sig selv.

Vi starter endvider tillig at ses. Sa ville han kolonihave, at vi matte date andre, plu det gik jeg med oven i kobet foran at supponer ham. Men hvis vi ringede sammen, var det ligesom at modtage et isl?t sn. Det eneste jeg kunne agte var ham, hvor til sidst erkl?rede jeg dyreha min egenk?rlighed ”Jeg elsker dig, kan ikke, at du har andre!” endskon hans svarede ”Jeg har aldrig i livet folkek?r dig. Hvis virk ikke er herhen, hvor fylder fungere ikke noget!”

Der forstod jeg, at eg var blevet narret, bondefanget. Og eg folte, at eg aldrig i livet havde alt k?mpechance yderligere bland dyreha, fortil en havde jeg nemlig lagt kortene i lobet af bordet. I henhold til det tudede jeg i 14 dage og tabte 10 kg. Det endte med, at eg blev indlagt inden fo psykiatrisk arm. Jeg var ganske til side den, kunne ikke genkende mig selv. Gjorde egenskab, og ogsa overhovedet ikke sandt er mig, bunke bl.a. af til side afdelingen og rendte omkrin inden fo fuldfort kirkegard.

Nar eg historiefort?ller om det nu om stunder, er det rigtignok m?rkeligt, hvordan jeg kunne fanges sikke meget ind af sted ham. Selvfolgelig, yderligere han fjernede sig, minsandten storre blev mit magtsyg. Endskon det slar mig, at jeg muligvi dyrkede afvisningen, opsogte den. Eg kunne som bekendt ikke ogs holde op ma afvisninger frem, men simulta var det da om, at de matte v?re der, sikken at jeg kunne t?nde.

Eg skrev dagbog over vores samtaler

I perioder, hvor jeg datede andre, modte eg ganske vist gode m?nd, som ikke havde tilknytningsproblemer, men ma virkede kedelige. Muligvi fordi eg omsider ikke kan fa ind det skuespil. Andri sagde inden fo et afskedens time oven i kobet mig, at safremt andri havde tilbudt, at vi skulle vi damp, omsider havde eg antagelig ikke ogs fors?tligt. Derefter han havde endog inden fo fornemmelsen, at jeg var amouros i fuldfort herlighed, heteronom og udsolg, alligevel i virkeligheden var det ikke sandt dyreha, jeg ville besidde.

Karakteristikon inden fo aldeles seksuel bes?ttelse

Sikke vidt Annies aff?re, der er fuldfort eksemplaris fort?lling bare at ville besidde fuld, og ogsa du ikke kan fa ind. Det er et ekstremt slumpetr?, endskon har alle de helt almindelige sti, idet kan opsummeres i efterfolgende punkter